راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟
به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، برای پخت کتلت و کوکو نرم و خوشمزه نکات ساده و ریزی وجود دارد که اگر رعایت شوند، هیچ وقت کتلت یا شامی شما سفت نمی گردد یا وا نمی رود.
اگر برای شما هم این پرسش وجود دارد که فرق شامی و کتلت و کوکو چیست؟ باید بگوییم که شامی معمولا با آرد نخودچی درست می گردد، کتلت با سیب زمینی و کوکو با تخم مرغ. ماده اولیه کتلت گوشت است، یعنی انواع گوشت ها را اعم از مرغ، ماهی یا گوسفند و گاو را به صورت چرخ شده با سبزیجات، سیب زمینی، تخم مرغ و آرد مخلوط می نمایند. در شامی، گوشت با حبوبات چر خ شده و پخته به همراه آرد و تخم مرغ مخلوط و سرخ می گردد. با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید تا راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو را بدانیم.
هر آنچه درباره راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو باید بدانید
- در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آن ها را بگیرید. این کار باعث می گردد کتلت شما وا نرود. بعلاوه اگر آب سیب زمینی ها را نگیرید، غذایتان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت.
- بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت بهره ببرید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد پوک تری داشته باشد. بعلاوه می توانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم بهره ببرید.
- می توانید کتلت را بدون تخم مرغ هم درست کنید.
- به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزی های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید. بعلاوه استفاده از ادویه های معطر در ایجاد طعم ویژه و فوق العاده تاثیر دارد.
- مهم ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف دربسته قرار دهید و قبل از سرخ کردن به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو با ادویه مناسب
- در طرز تهیه شامی کباب تهرانی و شیرازی لازم نیست حتما از تخم مرغ بهره ببرید. البته باید مقدار مواد را رعایت کنید.
- اگر از گوشت گوساله استفاده می کنید، از 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده هم در آن بهره ببرید. این کار باعث می گردد، گوشت شما خشک نگردد.
- اگر می خواهید در طرز تهیه شامی، از گوشت مرغ بهره ببرید، 2 قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید.
- وقتی موقع سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن تازه جایگزین کنید.
- اگر در روغن کمی زردچوبه بریزید و کتلت ها یا کوکو را سرخ کنید، رنگ آن زیباتر خواهد شد.
- از مقداری زعفران دم نموده در مواد شامی و کتلت بهره ببرید. با این کار طعم آن ها فوق العاده خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه:مطلب هرگز جوجه کباب را این گونه نپزید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 26 اردیبهشت 1402
بروزرسانی: 26 اردیبهشت 1402
گردآورنده: dnl4all.ir
شناسه مطلب: 1670
به "راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید