راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟

به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، برای پخت کتلت و کوکو نرم و خوشمزه نکات ساده و ریزی وجود دارد که اگر رعایت شوند، هیچ وقت کتلت یا شامی شما سفت نمی گردد یا وا نمی رود.

راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟

اگر برای شما هم این پرسش وجود دارد که فرق شامی و کتلت و کوکو چیست؟ باید بگوییم که شامی معمولا با آرد نخودچی درست می گردد، کتلت با سیب زمینی و کوکو با تخم مرغ. ماده اولیه کتلت گوشت است، یعنی انواع گوشت ها را اعم از مرغ، ماهی یا گوسفند و گاو را به صورت چرخ شده با سبزیجات، سیب زمینی، تخم مرغ و آرد مخلوط می نمایند. در شامی، گوشت با حبوبات چر خ شده و پخته به همراه آرد و تخم مرغ مخلوط و سرخ می گردد. با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید تا راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو را بدانیم.

هر آنچه درباره راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو باید بدانید

  • در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آن ها را بگیرید. این کار باعث می گردد کتلت شما وا نرود. بعلاوه اگر آب سیب زمینی ها را نگیرید، غذایتان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت.
  • بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت بهره ببرید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد پوک تری داشته باشد. بعلاوه می توانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم بهره ببرید.
  • می توانید کتلت را بدون تخم مرغ هم درست کنید.
  • به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزی های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید. بعلاوه استفاده از ادویه های معطر در ایجاد طعم ویژه و فوق العاده تاثیر دارد.
  • مهم ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف دربسته قرار دهید و قبل از سرخ کردن به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو با ادویه مناسب

  • در طرز تهیه شامی کباب تهرانی و شیرازی لازم نیست حتما از تخم مرغ بهره ببرید. البته باید مقدار مواد را رعایت کنید.
  • اگر از گوشت گوساله استفاده می کنید، از 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده هم در آن بهره ببرید. این کار باعث می گردد، گوشت شما خشک نگردد.
  • اگر می خواهید در طرز تهیه شامی، از گوشت مرغ بهره ببرید، 2 قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید.
  • وقتی موقع سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن تازه جایگزین کنید.
  • اگر در روغن کمی زردچوبه بریزید و کتلت ها یا کوکو را سرخ کنید، رنگ آن زیباتر خواهد شد.
  • از مقداری زعفران دم نموده در مواد شامی و کتلت بهره ببرید. با این کار طعم آن ها فوق العاده خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه:مطلب هرگز جوجه کباب را این گونه نپزید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 26 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 26 اردیبهشت 1402 گردآورنده: dnl4all.ir شناسه مطلب: 1670

به "راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید