آموزش سه مرحله ای سرخ کردن کتلت در سرخ کن بدون روغن

به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، کتلت یکی از آن غذاهایی است که به علت طعم بی ظیری که دارد؛ هیچ وقت نمی گردد از آن گذشت. اما چربی بیش ازحد و روغن زیادی که برای سرخ کردن آن استفاده می گردد، باعث شده تا بسیاری افراد از طعم بی نظیر این غذا بگذرند تا درگیر اضافه وزن و بیماری های قلبی نشوند.

آموزش سه مرحله ای سرخ کردن کتلت در سرخ کن بدون روغن

البته در این بین بعضی افراد هم هستند که با استفاده از ترفند کتلت در سرخ کن بدون روغن، بدون حتی یک قطره روغن کتلت هایی ترد، خوشمزه و البته بسیار سالم درست می نمایند.

اگر شما هم دوست دارید با طرز تهیه کتلت در سرخ کن بدون روغن آشنا شوید و بدون هیچ عذاب وجدانی از خوردن کتلت های خوشمزه تان لذت ببرید، این مقاله مخصوص شما است.

سرخ کردن کتلت در سرخ کن بدون روغن چطور آغاز می گردد؟

برای این که بتوانید کتلت بدون روغن درست کنید روش های مختلفی وجود دارد؛ اما برترین و آسان ترین روش استفاده از سرخ کن های بدون روغن است.

سرخ کن های بدون روغن نسل تازه سرخ کن ها هستند که برخلاف مدل های قدیمی شان که حجم زیادی روغن استفاده می کردند، بدون حتی یک قطره روغن می توانند انواع غذاها حتی غذاهایی مثل کتلت را برای شما درست نمایند.

کتلت هایی که با این دستگاه سرخ می شوند شاید طعم روغنی کتلت های سنتی پر روغن و چرب را نداشته باشند، اما به همان اندازه ترد و بسیار خوشمزه هستند.در ادامه طرز تهیه کتلت در سرخ کنه بدون روغن فیلیپس را به شما آموزش خواهیم داد.

مرحله اول: آماده سازی مواد لازم

برای تهیه کتلت بدون روغن باید ابتدا مواد آن را حاضر کنید. تمام مواد و متریالی که همواره برای پختن کتلت استفاده می کردید را حاضر کنید تا آماده سرخ کردن بگردد.

سیب زمینی خام یا پخته، گوشت چرخ نموده، سیر، پیاز و ادویه جات لازم را با هم ترکیب کنید و اجازه دهید مدتی این مواد در یخچال استراحت نموده و طعم مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله دوم: شکل دهی به مواد

مواد ترکیب شده را در اندازه های یکسان شکل دهید و به خوبی بفشارید. حتماً مطمئن شوید که مواد را به خوبی فشرده اید؛ چرا که اگر مواد خوب به یکدیگر نچسبند ممکن است حین سرخ شدن از یکدیگر جدا شده و شکل کتلت ها بهم بریزد.

مرحله سوم: سرخ کردن کتلت ها

در این مرحله شما باید کتلت ها را درون سرخ کن قرار دهید. سرخ کن های بدون روغن همانطور که از نامشان پیداست می توانند بدون هیچ روغنی یا با اندازه بسیار کمی روغن کتلت های شما را سرخ نمایند.

اگر دوست داشتید به کتلتتان روغن بزنید با استفاده از براش، قلم مو یا اسپری در حد چند قطره، روغن داخل محفظه داخلی سرخ کن بریزید و بعد از آن دما و مدت زمان پختن کتلت ها را تنظیم کنید.

معمولاً بین 12 تا 15 دقیقه زمان برای پختن و سرخ شدن کتلت ها هر طرف کتلت ها با این دستگاه کافی است. بعد از گذشت مدت زمان مورد احتیاج کتلت های شما سرخ و آماده سرو می شوند.

نکات مهم درباره سرخ کردن کتلت در سرخ کن بدون روغن

بهتر است نکات زیر را درباره پخت کتلت در سرخ کن بدون روغن رعایت کنید تا برترین و لذیذترین کتلت های ترد، طلایی و کاملا پخته شده را درست کنید.

  • حتماً دقت کنید ضخامت کتلت ها یک نواخت باشد تا تمام قسمت های آن به صورت یک نواخت پخته شوند و این طور نباشد که بعضی قسمت ها ضخیم و نپخته و بعضی قسمت ها نازک و سوخته باشند.
  • برای جلوگیری از چسبیدن کتلت ها به داخل سرخ کن می توانید قبل از قرار دادن آن ها چند پاف اسپری روی در محفظه سرخ کن بپاشید یا از کاغذهای روغنی بهره ببرید.
  • دمای کتلت در سرخ کن بدون روغن حدوداً بین 180 تا 200 درجه سانتیگراد باید باشد.
  • زمان مورد احتیاج برای پخت کتلت ها با توجه به ضخامت و قدرت دستگاه معین می گردد؛ اما به طور معمول هر طرف کتلت حدوداً 15 تا 20 دقیقه زمان برای طلایی و ترد شدن احتیاج دارد.
  • بهتر است چند دقیقه جلوتر از قرار دادن کتلت ها سرخ کن را روشن نموده و اجازه دهید فضای داخلی آن کمی گرم گردد.
  • اگر تعداد کتلت های شما زیاد است در چند سری مختلف آن ها را سرخ کنید و سعی نکنید با پر کردن بیش از حد سبد داخل سرخ کن تمام کتلت ها را در یک سری سرخ کنید.

استفاده از سرخ کن بدون روغن برای پختن و سرخ کردن غذاها چه مزایا و معایبی دارد؟

گر هنوز درباره استفاده از بدون روغن برای درست کردن کتلت تردید دارید، در ادامه مزایا و معایب پختن کتلت با این روش را برای شما توضیح می دهیم تا با خیال آسوده تری درباره این موضوع تصمیم بگیرید.

کاهش چربی و کالری

اولین و واضح ترین مزیت استفاده از این دستگاه کاهش قابل توجه حجم کالری و چربی غذا است. هر یک عدد کتلت میانه وقتی با روغن و به روش سنتی سرخ گردد چیزی حدود 300 کالری دارد؛ اما پختن همان کتلت با سرخ کن بدون روغن، کالری هر عدد کتلت را به حدود 150 عدد کاهش می دهد.

این موضوع فقط از نظر اندازه کالری دریافتی اهمیت ندارد؛ بلکه با کاهش روغن سلامتی قلب خود را تضمین می کنید و اسیدهای چرب ترانس و مضر را تا حد زیادی از غذای خود حذف می کنید.

حفظ ارزش مواد مغذی غذا

سرخ کردن کتلت در سرخ کن بدون روغن یا پختن هر غذای دیگری با این روش هیچ کدام از مواد مغذی غذا را از بین نبرده و تمام ارزش غذا را حفظ می نماید. در واقع این سرخ کن ها به علت این که در دمای پایین تری غذا را می پزند و بعلاوه از آنجایی که مدت پخت غذاها با این دستگاه بسیار کاهش پیدا می نماید، هیچ کدام از ویتامین ها یا مواد معدنی غذاها در اثر پختن یا سرخ شدن با این دستگاه از بین نمی روند.

کاربرد وسیع برای انواع غذاها

شما با این دستگاه علاوه بر کتلت، بسیاری غذاهای سرخ کردنی دیگر، انواع غذاهای پختنی ،انواع گوشت ها، مرغ، ماهی و… را نیز می توانید به راحتی بخارپز یا سرخ کنید.

کاهش مدت زمان آماده سازی و پخت غذا

سرخ کردن کتلت به روش سنتی وقت زیادی را از شما می گیرد؛ اما استفاده از سرخ کن بدون روغن کتلت ها را در مدت زمانی بسیار کوتاه تر برای شما درست می نماید. این موضوع برای خانم هایی که شاغل هستند یا برای مهمانی ها بسیار مفید و کاربردی است.

تمیز کردن راحت

از آن جایی که این سرخ کن ها یا بدون روغن یا با روغن بسیار کمی غذاها را می پزند، مثل ماهیتابه یا قابلمه های قدیمی کثیف نمی شوند و شستن آن ها سخت نیست.

ایمنی بیشتر و بالاتر

سرخ کردن کتلت ها، سیب زمینی ها و غذاهای اینچنینی با روغن و روش و سنتی خطراتی مثل پاشیدن روغن، سوختن دست و موارد دیگر را به همراه دارد؛ اما در دستگاه ایر فرایر یا همان سرخ کن بدون روغن هیچ خبری از این موارد نیست.

معایب سرخ کن بدون روغن:

سرخ کن بدون روغن یک دستگاه بسیار عالی و کاربردی است؛ اما در کنار تمام مزایایی که این دستگاه دارد، بعضی معایبی هم به چشم می خورد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • معمولاً این دستگاه ها کمی گران قیمت هستند.
  • ظرفیت محفظه داخلی سرخ کن های بدون روغن محدود است و ممکن است نسبت به بعضی ماهیتابه یا قابلمه های دیگر کوچکتر باشد. این موضوع باعث می گردد پختن بعضی غذاها با این دستگاه زمان بیشتری از شما بگیرد.
  • اگر تنظیمات دما یا مدت زمان پخت را به درستی تنظیم نکنید احتمال این که این که غذای شما بسوزد زیاد است.
  • بعضی افراد اظهار دارند استفاده از این دستگاه سرطان زا است.

جمع بندی

کتلت جزو آن دسته غذاهایی است که تقریباً تمام افراد حتی وگان ها نیز آن را دوست دارند؛ اما سرخ کردن سنتی این غذا باعث می گردد بسیاری از مواد مغذی این غذا از بین برود و بعلاوه بر شرایط سلامت قلب و عروق، وزن و اندام افراد تاثیر منفی بگذارد. اما حالا که روش سرخ کردن کتلت در سرخ کن بدون روغن وجود دارد، شما می توانید در عرض چند دقیقه کتلت های خوشمزه، لذیذ و بسیار سالمی را تهیه کنید.

البته روش های دیگری مثل استفاده از فر، سرخ کردن کتلت در تابه نچسب نیز برای کاهش مصرف روغن حین سرخ کردن کتلت ها وجود دارد؛ اما دستگاه سرخ کن بدون روغن برترین و آسان ترین روش برای پختن انواع غذاها بدون روغن است. پس اگر به فکر سلامتی تان هستید با استفاده از این دستگاه لذت خوردن غذاهای خوشمزه و سالم را به خود هدیه دهید.

سوالات متداول

آیا دستگاه سرخ کن بدون روغن برای کتلت های سبزیجات هم مناسب است؟

بله شما می توانید انواع غذاهای گوشتی یا سبزیجاتی را با این دستگاه درست کنید.

چگونه سرخ کن بدون روغن را بعد از سرخ کردن کتلت ها بشویم؟

اگر سرخ کن شما از مدل هاییست که محفظه داخلی آن جدا می گردد آن را از دستگاه در بیاورید و با استفاده از آب گرم و یک اسکاج نرم به آرامی آن را بشویید.

آیا دستگاه سرخ کن بدون روغن سرطان زا است؟

فعلا هیچ منبع علمی سرطان زا بودن این دستگاه را به صورت قطعی تایید ننموده است، اما شایعاتی درباره تشکیل ترکیباتی مثل آکریلامید که یک نوع ماده شیمیایی سرطان زا است حین پختن برق غذاها در این دستگاه وجود دارد.

منبع: آچاره
انتشار: 4 آذر 1403 بروزرسانی: 4 آذر 1403 گردآورنده: dnl4all.ir شناسه مطلب: 1793

به "آموزش سه مرحله ای سرخ کردن کتلت در سرخ کن بدون روغن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش سه مرحله ای سرخ کردن کتلت در سرخ کن بدون روغن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید