چطور املت لوبیا سبز (املت رودباری) درست کنم بوی زهم تخم مرغ نده؟

به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، املت لوبیا سبز که به آن املت رودباری نیز می گویند یک غذای ساده و مقوی با لوبیا سبز است. این غذای نونی راحت، فوری و کم هزینه را با مواد اولیه در دسترسی می توانید تهیه کنید و به عنوان وعده غذایی برای ، عصرانه یا حتی یک سرو کنید. جالب است بدانید املت لوبیا سبز در اغلب کشورهای جهان هم یک غذای محبوب است. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه املت لوبیا سبز به همراه نکات مهم در طبخ آن می پردازیم.

چطور املت لوبیا سبز (املت رودباری) درست کنم بوی زهم تخم مرغ نده؟

مواد لازم برای تهیه املت با لوبیا سبز و گوجه فرنگی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
لوبیا سبز (خرد شده)300 گرم
گوجه فرنگی2 عدد میانه
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
تخم مرغ3 عدد
سیر (برای سیر داغ)2 حبه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
ریحان تازه (اختیاری)برای تزیین املت لوبیا سبز
نانبرای سرو املت لوبیا سبز

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت املت لوبیا سبز: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه املت لوبیا سبز به روش رودباری

املت لوبیا سبز شمالی مثل یک غذای کامل و مقوی است که به علت استفاده از لوبیا سبز هم ارزش غذایی آن بالا می رود و هم از لحاظ مالی یک وعده غذایی به صرفه به شمار میرود. برای تهیه این املت شمالی به روش زیر عمل کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه املت لوبیا سبز باید مواد اولیه را آماده کنید. برای این کار دو عدد گوجه فرنگی میانه را با آب بشویید و سپس به شکل نگینی ریز خرد کنید.

بعد از آن به سراغ لوبیا سبز بروید. قسمت ابتدایی و انتهایی لوبیا سبزها را جدا کنید و به مقدار دلخواه برش بزنید. لوبیا سبز خرد شده را به خوبی با آب بشویید و سپس اجازه دهید تا آب اضافه آنها خارج گردد. اگر لوبیا سبز تازه ندارید از لوبیا سبز منجمد بهره ببرید و اجازه دهید یخ لوبیاها آب گردد. دو حبه سیر را نیز پوست بگیرید، بشویید و کنار بگذارید.

در صورت تمایل لوبیا سبز منجمد را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم: لوبیا سبز را بپزید

یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید و لوبیا سبز را که خرد نموده اید به آن اضافه کنید. میزانی آب و نمک به لوبیا سبز اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید محتویات درون قابلمه به جوش بیاید و لوبیا سبز برای چند دقیقه روی حرارت قرار بگیرد تا بپزد و نرم گردد. بعد از آنکه لوبیا سبز از حالت خامی عایدی و کمی نرم شد می توانید آن را آبکش کنید.

مرحله سوم: سیر داغ و پیاز داغ را آماده کنید

در فاصله ای که لوبیا سبز می پزد فرصت دارید تا پیاز و سیر را برای املت رودباری آماده کنید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید. قسمت انتهایی پیاز را جدا کنید و آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و میزان کافی روغن در آن بریزید.

تابه را به همراه روغن روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا داغ گردد. سپس پیازهای نگینی شده را اضافه کنید. پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا جایی که سبک و شیشه ای شوند.

دو حبه سیر را که از قبل پوست گرفته و شسته اید با رنده مخصوص به صورت ریز رنده کنید و یا آن را به شکل پوره در بیاورید. سیر را نیز به پیاز داغ اضافه کنید و روی حرارت ملایم در روغن تفت دهید تا عطر آن بلند گردد. از آن جایی که سیر زود می سوزد حتما بعد از آنکه پیازها طلایی شدند آن را اضافه کنید.

شما می توانید برای تهیه پیاز داغ آماده، سیر داغ آماده و روغن سرخ کردنی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: گوجه فرنگی را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه املت لوبیا سبز و گوجه، گوجه فرنگی ها را که از قبل به صورت نگینی ریز خرد نموده اید به سیر و پیاز تفت داده شده اضافه کنید. گوجه را نیز در همان تابه به همراه روغن تفت دهید تا نرم و سبک گردد و آب آن کشیده گردد. صبر کنید گوجه به روغن بیفتد.

مرحله پنجم: ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

در این مرحله رب گوجه فرنگی را در یک گوشه تابه بریزید و در روغن تفت دهید تا رنگ آن باز گردد و طعم خامی خود را از دست بدهد. سپس ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز اضافه کنید.

ادویه ها را نیز در روغن تفت دهید تا از حالت خامی دربیاید و عطر آنها بلند گردد. سپس ادویه ها و رب گوجه فرنگی را با دیگر مواد به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند و عطر و طعم مواد به خورد هم برود. تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

شما می توانید برای تهیه رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: لوبیا سبز و تخم مرغ را اضافه کنید

برای درست کردن املت لوبیا سبز شمالی، حتما لوبیا سبز را به عنوان آخرین مواد اولیه و قبل از تخم مرغ اضافه کنید. از آنجایی که لوبیا سبز پخته شده است احتیاج به حرارت تماشا زیاد ندارد. بعد از آنکه لوبیا سبز را اضافه کردید، مایه املت را زیاد و با شدت هم نزنید تا لوبیا سبز در املت متلاشی نگردد.

سه عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید، میزانی نمک اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد، سپس تخم مرغ را به املت اضافه کنید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا تخم مرغ ها ببندند. زیاد تخم مرغ را در املت هم نزنید که املت بوی زهم نگیرد.

شما می توانید برای تهیه تخم مرغ به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: املت لوبیا سبز را سرو کنید

بعد از آنکه تخم مرغ در املت سفت شد و خودش را گرفت املت لوبیا سبز شما آماده است. آن را در یک ظرف مناسب بریزید. املت لوبیا سبز و گوجه فرنگی را می توانید با چند برگ ریحان و اگر دوست داشتید با میزانی پنیر رنده شده تزیین و آن را با نان تازه سرو کنید.

شما می توانید برای تهیه نان به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم برای تهیه املت لوبیا سبز خوشمزه و مقوی

  • حتما از لوبیا سبز جوان و سبز بهره ببرید تا املت شما مزه و شکل بهتری داشته باشد.
  • اضافه کردن سیر به این املت به دلخواه انجام می پذیرد. شما می توانید بنا به ذائقه خود سیر را از دستور تهیه این غذا حذف کنید.
  • بعضی املت لوبیا سبز را به صورت قطعه قطعه در روغن سرخ و به شکل کوکو لوبیا سبز آماده می نمایند.
  • می توانید از کره یا روغن زیتون در طرز تهیه املت لوبیا سبز بهره ببرید.
  • به دلخواه می توانید میزانی قارچ و فلفل دلمه به مواد اولیه لوبیا سبز اضافه کنید.
  • لوبیا سبز را به شکل خام نیز می توانید بهره ببرید. برای این کار لوبیا سبز خرد شده را به تابه اضافه کنید و در روغن تفت دهید.
  • گوجه فرنگی می توانید با رنده یا غذاساز به شکل پوره در بیاورید و بعد به املت اضافه کنید.
  • مقدار لوبیا سبز در املت به سلیقه شما بستگی دارد.
  • اگر به غذای تند تمایل دارید از میزانی فلفل قرمز در تهیه املت رودباری بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن املت لوبیا سبز

لوبیا سبز را به چه شکل باید بخارپز کرد و در تهیه املت به کار برد؟

برای تهیه املت با لوبیا سبز بخارپز شده، داخل یک قابلمه میزانی آب ریخته و یک سبد متناسب با سایز قابلمه یا توری مخصوص بخارپز نیز درون آب قرار دهید. سپس لوبیاها را داخل سبد ریخته و زمان دهید تا بخارپز گردد. برای بخارپز کردن لوبیا سبز از دستگاه های مخصوص بخارپز نیز می توانید بهره ببرید.

چکار کنیم املت لوبیا سبز بوی زهم ندهد؟

دلایل بوی بد املت لوبیا سبز و سایر انواع املت و بوی زهم تخم مرغ در آن یکی از موارد زیر است:

1- هم نزدن تخم مرغ: بهتر است تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و زرده و سفیده را هم بزنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته گردد؛

2- استفاده نکردن از ادویه مناسب: فلفل سیاه و زردچوبه بوی زهم تخم مرغ در املت را می گیرند؛

3- هم زدن بیش از حد املت؛

4- خام ماندن تخم مرغ در املت؛

5- تازه نبودن تخم مرغ.

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 آبان 1403 بروزرسانی: 20 آبان 1403 گردآورنده: dnl4all.ir شناسه مطلب: 1782

به "چطور املت لوبیا سبز (املت رودباری) درست کنم بوی زهم تخم مرغ نده؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور املت لوبیا سبز (املت رودباری) درست کنم بوی زهم تخم مرغ نده؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید