پاستای پستو با مرغ

به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، در مطلب زیر طرز تهیه پاستای مرغ با سس پستو را به شما آموزش می دهیم.

پاستای پستو با مرغ

به گزارش، شما همواره پاستا رو با همون مایه ماکارونی گوشتی که مامانامون درست میکردن میخورید یا اینکه اهل تست کردن انواع سس پاستا هستید؟ من خیلی علاقه به تنوع توی این زمینه دارم و با اینکه هیچکدوم از سس هایی که تاحالا تست کردم به جذابیت ماکارونی مامان پز نیست، بی انصافیه اگه بگم از تست کردنشون ناراضی ام. اتفاقا خیلی هاشون هیجان انگیز هستن و در نوع خودشون عالی هستن.

سس پستو برای شمالی ها طعم آشنایی داره! از این جهت که خیلی از غذا های ما شمالی ها ترکیب سبزیجات معطر و سیر و گردو هست که خب این ورژن سس پستو هم ترکیبی از ریحون و گردو و سیر هست. حتی میتونیم مدعی باشیم که سس پستو اصالت شمالی داره!

پاستا در فرم دلخواه نصف یک بسته

مرغ یک سینه کامل

سیر 4-5 حبه

ریحان 200-300 گرم

روغن زیتون حدود نصف پیمانه

پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری

گردو 5-6 عدد

در قابلمه ای به مقدار کافی آب بریزید و بذارید حرارت تا به جوش بیاد. بعد مقداری نمک اضافه کنید و پاستا رو بریزید توی آب جوش و اجازه بدید حدود 10 دقیقه بپزه. بعد آبکش کنید و یک دور آب روش بگیرید تا نشاسته های اضافیش شسته بشه و بعد اجازه بدید آب اضافیش خارج بشه.

مرغ رو که در اندازه های نیم سانتی خرد کردید، با یکی دو حبه سیر رنده شده یا ریز خرد شده و نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید 10-15 دقیقه تکه های مرغ بپزن و دو طرفشون سرخ بشه.

ریحان رو با گردو و سیر و پنیر پارمزان بریزید توی غذاساز و خرد کنید. کم کم روغن زیتون رو هم اضافه کنید به طوری که سبزیجات کاملا خرد و یکدست بشن. سس پستو حاضره و احتیاج به پخت نداره!

مرغ رو از روی حرارت بردارید و سس پستو رو بهش اضافه کنید و بعد از اینکه پاستا تون رو آبکش کردید بریزید روش یا باهاش قاطی کنید.

ریحون خیلی سریع تغییر رنگ میده و نکته این غذا اینه که سس پستو رو بعد از همه مراحل دیگه درست کنید. همچنین هرچی غذاساز یا هرچیزی که باهاش ریحون ها رو خرد میکنید تیز تر و سریع تر باشه رنگ ریحون ها روشن تر میمونه.

این مقادیری که در دستور نوشتم غلظت متوسطی از سس رو بهتون میده. دقت کنید که مقدار گردو اصلا پیشتر نشه، چون توی طعم سس تاثیر میذاره و سس رو هم خیلی غلیظ میکنه.

گردو در این دستور جایگزین دانه کاج شده که من بهش دسترسی نداشتم. در دستور اصلی این سس دانه کاج استفاده میشه.

مرغ در این دستور یه گزینه انتخابی هست که به راحتی میتونه حذف بشه و چیزی از جذابیت پاستای شما کم نکنه.

منبع: وب سایت دو نفره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: dnl4all.ir شناسه مطلب: 297

به "پاستای پستو با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاستای پستو با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید