طرز تهیه باسلوق ژله ای

به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، ترکیب این شیرینی خوشمزه با انواع نوشیدنی های گرم به ویژه چای فوق العاده است. امروز طرز تهیه باسلوق ژله ای را به شما آموزش خواهیم داد تا آن را در خانه درست کنید و از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشید.

طرز تهیه باسلوق ژله ای

به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه باسلوق ژله ای

پودر ژله (طعم دلخواه) یک بسته

شکر یک پیمانه

نشاسته گل نصف پیمانه

آب جوش یک پیمانه

آب سرد دو پیمانه

کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری

گلاب دو قاشق غذاخوری

پودر قند یا پودر نارگیل برای تزیین

طرز تهیه باسلوق ژله ای

مرحله اول

درون یک قابلمه، پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید. برای آنکه از حل شدن پودر ژله مطمئن شویم آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید(اینکار را به روش بن ماری انجام دهید، می توانید ظرف را روی کتری قرار داده و هم بزنید). اجازه بدهید مواد خنک شوند.

مرحله دوم

نشاسته را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید، هم بزنید تا به خوبی در آب حل گردد. سپس محلول نشاسته را به ژله اضافه کنید.

مرحله سوم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید تا زمانیکه شفاف گردد. به این مواد شکر، کره و گلاب را اصافه کنید (مراقب باشید چرا که در این مدت مواد کمی غلیظ شده و می جوشد).

مرحله چهارم

حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد تا مواد به غلظت کافی برسد، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک گردد.

مرحله پنجم

بعد از آنکه خوب خنک شد، مواد را با دستی که آنرا کمی چرب نموده اید؛ به صورت گلوله های کوچک (اندازه گردو) دربیاورید و ته آن را صاف کنید. گلوله ها را به دلخواه در پودر قند یا نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 14 بهمن 1399 بروزرسانی: 14 بهمن 1399 گردآورنده: dnl4all.ir شناسه مطلب: 836

به "طرز تهیه باسلوق ژله ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باسلوق ژله ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید