برگزاری کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی
به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه مجازی اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی را برگزار می کند.
به گزارش باشگاه دانشجویان خبرنگاران، این کارگاه طی دو جلسه در روزهای 15 و 24 مهرماه از ساعت 16 تا 18 برپا می شود که دکتر فردین تمجیدی ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان و دکتر هیمن نوربخش ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان مدرسان این کارگاه هستند.
علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به شماره واتساپ 09186524976 پیام دهند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 آبان 1400
بروزرسانی: 1 آبان 1400
گردآورنده: dnl4all.ir
شناسه مطلب: 1258
به "برگزاری کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "برگزاری کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید