اعتراض مدیران به تعطیلی موزه های اروپا
به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، ایسنا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، اعتراض مدیران به تعطیلی موزه های اروپا صورت گرفت.
با ما سفر کنید و با اروپا تور ارزان از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.
داستان چیست؟
مرحله دوم قرنطینه در اروپا مجموعه ای از محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا است که در اغلب کشورها از اوایل نوامبر به اجرا درآمده است.
موزه ها در آلمان، اتریش، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، بلژیک، لهستان و جمهوری چک تعطیل هستند با این حال این موزه ها در اسپانیا، سوئد و اغلب نقاط سوئیس همچنان فعالیت دارند. در هلند هم موزه ها از نوزدهم نوامبر بازگشایی شده اند.
مرکل، صدراعظم آلمان در زمان اعلام محدودیت های جدید ماه نوامبر اظهار کرد: تعطیلی موسسات فرهنگی برای همه و خود من بسیار دردناک است، اما این تعطیلی ها به این دلیل صورت خواهد گرفت که دانشمندان معتقدند باید تمام ارتباطات در جامعه مان را تا 75 درصد کاهش دهیم.
اما در قرنطینه آلمان فروشگاه ها همچنان اجازه فعالیت دارند. بسیاری از مسئولان موزه ها این مسئله را یک تناقض توجیه ناپذیر می دانند. گروهی متشکل از 40 مدیر موزه با امضای یک نامه سرگشاده اعتراض خود را نسبت به دولت اعلام کردند.
فلیکس کرامر از جمله مدیرانی است که این نامه اعتراضی را امضا نموده و می گوید: کتابفروشی ها اجازه فعالیت دارند، اما موزه ها باید تعطیل باشند، چرا یک فروشگاه می تواند همچنان فعالیت داشته باشد، اما یک موزه نه؟ من متوجه نمی شوم. مردم اجازه حضور در آرایشگاه ها را دارند اما نمی توانند از یک موزه بازدید نمایند.
تاثیرات ویرانگر مرحله نخست قرنطینه های سراسری نگرانی ها از تعطیلی همیشگی موزه ها را افزایش داده است. اجرای مرحله دوم قرنطینه، آن هم فقط مدت کمی بعد از بازگشایی موزه ها یک نگرانی جدید است.
خاویر بری، مدیر مجموعه والاس در لندن می گوید: در ماه جولای درباره احیا صحبت می کردیم. اما در ماه سپتامبر من فقط درباره نجات پیدا کردن صحبت می کردم. ما بسیار نگرانیم.
موزه ها معتقدند قوانین بهداشتی که برای بازدیدنمایندگان معین نموده اند بازدید از موزه ها را بی خطر نموده است. آنها معتقدند اجباری بودن استفاده از ماسک، خرید آنلاین بلیت ها و کم کردن ظرفیت پذیرش بازدیدنمایندگان، خطر ابتلا به کرونا را کاهش داده است.
مانوئل بورجا ویل، مدیر موزه رینا سوفیا که همچنان فعالیت دارد می گوید: نمی دانم چطور امکان دارد در موزه مبتلا شد اگر تمامی قوانین بهداشتی رعایت گردد... هیچ جهانگرد و گروه دانش آموزی در اینجا نیست و آمار بازدیدنمایندگان این موزه 70 درصد معمول است. شرایط بسیار بی خطر است.
سیلویا ویلکوم، سخنگوی اتحادیه موزه های آلمان نیز می گوید تا به امروز هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در موزه گزارش نشده و بطور کلی، بازدیدنمایندگان موزه ها باید فاصله خود را با آثار نمایشی حفظ نمایند، بنابراین خطر ابتلا به کرونا به وسیله لمس اجسام آلوده نیز کاهش پیدا می نماید و برخلاف سالنهای تئاتر و کنسرت، بازدیدنمایندگان مجبور نیستند تمام مدت را با سایر افراد در یک اتاق بمانند.
در آلمان و سایر کشورها، در دسته بندی های مربوط به تعطیلی اجباری، موزه ها در بخش مکان های تفریحی دسته بندی شده اند و این موضوع سبب اعتراض مدیران موزه ها شد، چرا که آنها معتقدند موزه ها را باید در در بخش مکانهای آموزشی قرار داد. مدرسه ها و دانشگاه های این کشور در طول قرنطینه دوم همچنان باز هستند.
خاویر بری، مدیر مجموعه والاس در لندن می گوید: اگر مرحله سوم قرنطینه در آینده اجرا گردد، موزه ها نیز باید بعنوان مکانهایی در نظر گرفته شوند که نقش مهمی در سلامت روان مردم ایفا می نمایند.
منبع: همگردی