اساتید نگاه ویژه ای به آموزش های مهارتی در کشور داشته باشند
به گزارش مجله دانلود و سرگرمی، رییس مرکز هیأت امنای وزارت علوم، آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی به برنامه های آموزش فنی و حرفه ای و وظایف و حقوق اساتید مهارتی و نحوه ارتقای این اساتید در کشورهای مختلف اشاره نمود و از اساتید درخواست کرد تا نگاه ویژه ای به آموزش های مهارتی در کشور داشته باشند تا با استفاده از خرد جمعی و تدوین آیین نامه های ارتقای اساتید مختص دانشگاه فنی و حرفه ای این مرکز علمی و مهارتی بتواند در جهت تحقق اهداف خود گام بردارد.

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات مدارک لازم برای ویزای دانشجویی انگلیس هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی انگلیس، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی انگلستان، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های انگلیس انتخاب کنید.
به گزارش خبرنگاران، دکتر باقری در نشست آنالیز آیین ارتقای اعضای هیأت علمی و استادان دانشگاه فنی و حرفه ای تاکید نمود: یکی از مهم ترین موضوعات و مباحثی که باید در مورد دانشگاه فنی و حرفه ای مورد توجه قرار گیرد این است که این دانشگاه از سال 1390 به مجموعه دانشگاه های وزارت علوم انتقال پیدا نموده و نباید در مسائل آموزشی و پژوهشی با مدل دانشگاه های نظری کشور که ماهیت و محور فعالیت آنها با این مجموعه فرق دارد مقایسه گردد.
وی در ادامه اضافه کرد: طی دو سال اخیر در دانشگاه در مورد توجه به ارتقای اساتید، تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها، بروز رسانی برنامه های درسی کارهای بزرگی اجرا شده ولی اعتقاد دارم اگر دستورالعمل و آیین نامه های مختص دانشگاه فنی و حرفه ای با موضوع مأموریت آن تعریف گردد.
دکتر باقری همچنین خاطر نشان کرد: در کشور یک آیین نامه استخدامی برای اعضای هیأت علمی داریم که شامل رتبه های مربی، استادیار، دانشیار و استاد تمام است و به نظر می آید آیین نامه مذکور با ماهیت فعالیت دانشگاه فنی و حرفه ای همخوانی ندارد لذا اعضای هیأت علمی که جذب می شوند با آیین نامه کنونی بالاخص در بحث ارتقا دچار مشکل خواهند شد. بنابراین باید نظام هیأت علمی مختص دانشگاه فنی و حرفه ای با محورهای نحوه استخدام، شاخص های مرتبه هیأت علمی، بازآموزی و آموزش های ضمن خدمت و در مجموع ارتقای اساتید در نظر بگیریم.
رییس مرکز هیأت امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با عنوان اینکه در این نشست باید چارچوب های استخدامی و ارتقای اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای آنالیز می گردد تا به امید خدا با کوشش مسوولین دانشگاه تا چند ماه آینده بتوانیم آیین نامه جدیدی با اهداف، ویژگی ها و شرایط خاص دانشگاه فنی و حرفه ای تنظیم کنیم.
وی در خاتمه با عنوان اینکه در مرحله اول بایستی کارگروه های تخصصی برای ترسیم فعالیت ها با مشارکت حاضرین این نشست شکل بگیرد گفت: در این نشست ها قرار نیست آیین نامه استخدامی و ارتقا استخراج گردد بلکه بنا داریم با استفاده از خرد جمعی و تجربیات اساتید حاضر، مفاهیم لازم را تعریف کنیم و بعداً در ضوابط و آیین نامه ها استفاده گردد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، صالحی عمران در خاتمه به برنامه های آموزش فنی و حرفه ای و وظایف و حقوق اساتید مهارتی و نحوه ارتقای این اساتید در کشورهای مختلف از جمله، ویتنام، بریتانیا، فیلیپین، آلمان و ساموا اشاره نمود و از حاضرین در نشست درخواست کرد تا نگاه ویژه ای به آموزش های مهارتی در کشور داشته باشند تا با استفاده از خرد جمعی و تدوین آیین نامه های ارتقای اساتید مختص دانشگاه فنی و حرفه ای این مرکز علمی و مهارتی بتواند در جهت تحقق اهداف خود گام بردارد.
منبع: خبرگزاری ایسنا